Stuguns BK

Referat: Alsens IF - Stuguns BK

Norrmontage Arena, Järpen

Vi åkte upp till Järpen med full trupp, 18 man för att möta Alsens IF.

1a halvlek: Alsen dominerades 1 kvarten sen kom SBK mer och mer in i matchen. Chanser och halvchanser skapades åt båda håll.

Alsen kunde ta ledningen i minut 16e minuten efter ett bolltapp i Stuguns försvar. Målskytt; Anton Blom.

Efter det höjde sig alla i SBK och jobbade hårt och skapade chanser och ett flertal hörnor. Även ett ribbskott Efter ett fint anfall.

I den 24e minuten kunde Stuguns speciellt målskytt Simon Jonsson göra 1-1 efter bolltapp i Alsen och kontring. I den 27e minuten hade SBK ett friläge men Alsen duktige målvakt avvärjde skickligt. 1-1 stod sig halvleken ut. Rättvist ändå.

2a halvlek; 1a 20 min dominerades av Stugun där vi flyttade upp laget och hade konstant tryck på Alsens planhalva, många målchanser och hörnor skapades, samt ett ribbskott, tyvärr inget mål.

Stugun fick några skador och vi fick verkligen slita sista kvarten för att hålla rent framför vårt mål.